Jump to content

ramses

Trainee
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

ramses's Achievements

  1. BLO Solgte resten i går. Ikke veldig overbevisende range på sticket, men når den har gått så mye, skal det mindre til å vippe den andre veien. Uansett om toppen er satt på dette legget eller ikke, skal det mye til at jeg ikke får anledning til å kjøpe tilbake det jeg har solgt rimeligere. Trur eg.
  2. ALX Bør være et bra case ved brudd av sånn ca 0,44. Har lastet opp i forventning om brudd med sl sånn ca 0,35.
  3. TOM Omsider enig i at dette er et godt teknisk case etter brudd ut av OHS og er nå selv TOM-aksjonær. Brukbare takter på morgenkvisten. Får se om den klarer å ta ut forrige topp.
  4. BLO Alltid litt skummelt med slike store gap når aksjen har gått såpass i forkant. Også close nærmere hod enn lod uten at man kanskje skal legge alt for stor vekt på det, siden rangen på sticket var så liten. Dagen i dag vil muligens gi oss svar på hvilken type gap. Solgte 1/3 i dag. Resten trailes stramt. Blir ikke med ned til gapclose.
  5. BLO Fin oppfølging i BLO idag. Ideelt sett kunne man kanskje ønsket seg enda høyere volum, men kick-off var ikke før 1500, så det er helt OK. Forrige ukes konsolidering/tilbakegang ser nå ut som en klassisk test av halslinje. Trailes til sånn ca b/e.
  6. JIN Bør være mer å hente i det korte bildet. Sjekk volumbalanse. NOD Kjempesignal i går.
  7. Zevs Ser fin ut den. Brudd av 28 på høyt volum burde være et bra signal. Pass opp for den mindre OHS'en som bekreftes ved brudd av 26 + volum. BLO Lite volumrykk intradag i går, uten at det trenger å bety noe som helst. Tommelfingerregel ved brudd på long white er at aksjen helst ikke bør close lenger ned enn halveis ned i bodien (i BLO's tilfelle ca 12,8). I så tilfelle svekkes signalet. Første støtte på ca 12,5. Faller aksjen under her takker jeg for meg, (litt avhengig av volum selvfølgelig).
  8. Regner med at det er noen BLOM-fans som er fornøyd i dag :D ....
  9. BLO Hvilken formasjon man legger til grunn synes jeg ikke er så viktig her. Det som er viktig er at denne har konsolidert pent i fire-fem måneder nå. Brudd over forrige topp omkring 12,5/13 på høyt volum vil uansett være et bra kjøpssignal. Hva med OHS (ved brudd over forrige topp)? RGT Fikk kontinuasjon kjappere enn ventet. Strengt tatt litt kort konsolidering for å kunne legg flagg til grunn, men det ligner veldig og det er lett å tenke i de baner. Gir i så tilfelle et hyggelig target på 2,8.
  10. Takk for det, Zevs. Ser litt slitne ut begge to nå.
  11. Har trukket seg pent tilbake på lavt volum til støtten i området 12+. Har plukket i området 12,5/13 med sl i underkant av 12. Stor interesse i sluttauksjon i går, så får vi se om det betyr noe som helst. ACTA
  12. Goof At DIAG slutter så langt fra HOD er et svakhetstegn i det korte bildet. Ikke veldig sannsynlig at denne skyter fart igjen de aller første dagene. En normal utvikling vil være en rekyl opp til omkring 9 igjen før den synker tilbake. Hvis volumet på rekylen er like høyt eller høyere enn i går, er muligheten tilstede for at det er noe mer enn en rekyl. Men det er det ganske sjelden man ser etter slike stick som i går. Trøsten får være at sannsynligheten for at neste bruddforsøk lykkes er større, iom at mye av overhenget bør være tatt ut.
  13. DIAG Kan være verdt å ta en titt på for de som gidder å trade denne type aksjer. Intradag ser det foreløpig ut som grei konsolidering omkring 8,8/8,9 etter kraftig oppgang. Kan kjøpes her med SL en tiøring eller to ned til å begynne med.
  14. GGS Synes også denne er interessant. Sliter for øyeblikket litt med motstand på 9, men har tro på at denne tas ut etterhvert. Fin volumbalanse. OHS i ukeschart med target 12 ved brudd av 9. Et fint eksempel på kontinuasjons-OHS.
×
×
  • Create New...