Jump to content

Sentrum

Medlem
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Sentrum last won the day on mars 22 2012

Sentrum had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male

Sentrum's Achievements

  1. Det virker ikke som bunnen er inne, men det kan vel ikke være langt unna heller. Det foregår nå en form for konkurranse der ute om hvem som klarer å spå lavest pris. Noen sier 10, 16, 20, 25 osv. Betrakting fra Jan Von Gerich, Chief Strategist at Nordea Bank AB I do not expect oil to trade in the $20 per barrel level. Actually, I think that we are in that phase where different analysts are having a competition on the lowest price for oil. Given the way and the speed that prices have been developing, we probably could be there within weeks. However, I believe that the current prices are already low enough. That being said, in the near-term we are expecting prices to drop a bit, but nevertheless, I do not foresee $20 to be reached. I think if we talk about the January oil estimate, it should be slightly closer to $30 than $20. The same concerns the price for oil in the first quarter this year. http://www.fxstreet.com/analysis/expert-commentary/2016/01/15/
  2. Fin utvikling siste par år her også, tredobbling på to år så langt. Siste 3.12.
  3. Hei, da er jeg registrert og gjort første handel. Samme brukenavn som her, Sentrum. Tror det åpner seg endel bra kjøpsmuligheter i disse tider.
  4. You aint seen nothing yet ... (maybee) En kan ikke utelukke i ytterste konsekvens, en situasjon ute av kontroll mhp oljemarkedet. Hvis OPEC proklamerer en oljeblokade, lik den i 1973, kan vi se oljen i 200$ over natta. Nå kan det selvsagt hende at blokade mot Iran ikke blir nødvendig, men så langt er det vel ikke noe på bordet som med sikkerhet kan si at det ikke blir blokade rundt 1. juli? Jeg antar det jobbes iherdig for å prøve å komme til en løsning innen den tid: European seeks easing of Iran embargo clause Blokaden i 1973 varte i 5 måneder til ut i 1974, og markedet fikk vel en real trøkk i 74. Oljesjokket var så voldsomt, at noen som så det komme ble rike over natta. T.Boone Pickens var vel en av den som gjorde store penger den gangen, og i april var den mannen ute med en spådom for oljeprisen denne sommeren. Oil Could Hit $148 Per Barrel Dette kan i ytterste konsekvens være et veldig lavt anslag, hvis først krisen brer om seg, og 148 som er de gamle toppene fra 2008 brytes...
  5. Jeg har fortsatt noen aksjer. Det er en tolmodighetsprøve med dette retningsløse forløpet. Det hadde nok vært lurt å tatt gevinst i overkant av 2 kroner. Min beholdning er ikke sånn veldig stor, slik at nå har jeg dem bare liggende i skuffen. Det er for liten interesse for øyeblikket, og de avtalene dem melder om er litt diffuse mhp omfang.
  6. Synes den akkurat har satt en markert bunn, der gårdagens candle indikerer at bulls kommer inn og overtar litt av tradinga, og bears begynner å miste grepet. Dagens candle er bekreftelsen på reversalet, med markert oppgang. Volumet siste par dagene har også vært mye høyere enn snitt siste 14dg.
  7. Som jeg sa, håpte ingen tok det ille opp. Og som sharpshoota nevnte så snakket vi om denne HS'n her tidligere, jeg skrev jeg tenkte mer og mer på at dette scenariet utspillte seg. Fint om innlegget mitt får opp temperaturen/stemninga og nivået litt Jeg tror alle som ser litt på teknisk analyse nå er klar over den HS'n. Ting kan skje og ingen kan si at 2008 ikke kommer om igjen, noen mener sogar at den volatiliteten vi ser indikerer dette scenariet ned til 200 i hovedindeksen. Men om OHS scenariet slår til og at Hovedindeksen bunner her rundt 340-350 for denne gang, kan det iallefall hende vi skal opp igjen til 370-380 i første omgang. Er man veldig contrarian i sitt syn, kan det soger hende vi får et sjokk til oppsiden med tradisjonelt jule og nyttårsrally. Akkurat nå er det ingeting i nyhetsbildet som tilsier dette, så om man er fasthengt i et langsiktig bear-syn, sitter man igjen på perrongen hvis så skjer. Måtte helle og lykke følge alle.
  8. Ikke ta dette ille opp, for signalene er jo greie nok og bør ikke bare kimses av gitt dagens økonomiske situasjon. Men når bartendere begynner å snakke om fall til 190, kanskje vi begynner å nærme oss bunnen i dette kaoset som hersker på børsene verden over (eller var det kanskje drosjesjåfører dette gjelder) Om man legger godvilja til, kan man også se en OHS nå om vi får en bounche opp fra 340 tallet. OSEBX
  9. Warren Buffett goes window shopping overseas
  10. Oppgangen fortsetter for THIN. Voldberg fortsetter å hamstre, mens kursen nærer seg 2 kroner. Har vært dagens kjøpskandidat hos Investtech et par ganger i det siste.
  11. Artig å se at IDEX er siste tiders rakett. Flere meldinger siste tiden har sent kursen til værs. Spennende tider for IDEX.
  12. Etter at denne meldingen kom fredag, har ikke oppangen nå latt vente på seg. ---- Thin Film Electronics skriver i en melding fredag at selskapet, i samarbeid med Parc - et datterselskap av Xerox, har utviklet en fungerende prototype av verdens første ikke-volatile minneenhet med komplimenterende organiske kretser. - Denne demonstrasjonen er en viktig milepæl mot masseproduksjon av lavkost og lavenergis enheter, heter det. Ifølgese Thin Film Electronics vild et bli gitt en demonstrasjonen av produktet mandag 24. oktober i forbindelse med et besøk fra Næring og Handelsminister Trond Giske. ---- Det ser ut som det teknisk har satt seg en dobbl bunn, og aksjen steg idag til høyeste nivå siden mai.
×
×
  • Create New...